Jubileumconcert 28 oktober - His Reflection

Jubileumconcert 28 oktober

Zie het fotoalbum voor een impressie van deze prachtige avond!

His Reflection 25 jaar koor!

Zoals velen al weten bestaan wij 25 jaar. Daarom hebben wij  28 oktober 2023 een jubileumconcert gegeven! We kijken terug op veel mooie, maar ook moeilijke jaren die wij als koor hebben meegemaakt. Zo hebben we veel concerten mogen geven, zijn we zelf naar Oostenrijk geweest om daar concerten te geven, maar ook hebben wij afscheid moeten nemen van koorleden.

Het concert wat gegeven is stond dan ook in het teken van alles wat wij de afgelopen 25 jaar hebben gedaan, gezongen en meegemaakt. We maakten met een reis door de tijd, waarbij de muzikale omlijsting werd verzorgd door Annemarie Oosterloo op piano, Jasper Wagenaar op drums, Annemet Lems in zang (sopraan), Harry Stijf op de toetsen en Arjan Post op de trompet. Theo Tomassen presenteerde de avond en uiteraard werden we geleid door onze eigen dirigent Edith Post.

Hier een kleine impressie van de prachtige liederen die deze avond ten gehore zijn gebracht. In het fotoalbum kunt u meer vinden van deze mooie dag en avond! Hartelijk dank aan iedereen die de het tot deze mooie avond heeft weten te brengen, en een extra dank aan onze oud-koorleden die er waren om nog een keer samen met ons te zingen!