Doe mee of luister mee! - His Reflection

Doe mee of luister mee!

Voor het seizoen 2022/2023 zijn wij als koor alweer hard aan de bak!

Sound from screens en kerstmuziek!

We hebben op de website een poosje niets van ons laten horen, daarom willen we u via deze weg een update geven over de dingen waar wij als koor mee bezig zijn en zijn geweest.

Voor het komende seizoen zijn we bezig met het voorbereiden voor de komende concerten door middel van het instuderen van oudere en vooral ook veel nieuwe muziekstukken. Het eerst volgende concert zal plaatsvinden op d.v. 26 november, zoals ook in onze agenda beschreven staat en het daarop volgende concert zal plaatsvinden op d.v. 18 december (zet alvast in uw agenda, verdere informatie volgt!)

Naast het oefenen van muziekstukken hebben wij de afgelopen tijd ook meerdere acties gehad om de financiën die we hebben als koor rond te krijgen. Dit hebben we gedaan door middel van een appelplukactie, stroopwafel verkoop en de Rabobank clubactie. Een ieder die hier aan mee gewerkt heeft, willen we via deze weg nog hartelijk bedanken!

We zouden het ook erg leuk vinden u uit te nodigen om eens een repetitie avond bij te wonen en de sfeer van deze avond te proeven. Een repetitie avond bij ons is niet alleen gevuld met veel zingen, maar ook zangoefeningen doen, gezelligheid en een pauze waarin we elkaar ook beter leren kennen. Heeft u de donderdagavond vrij en lijkt het u leuk een keer langs te komen, voel u vrij dit te doen! Als u vragen heeft, benader dan iemand van ons bestuur. Nummers en mailadressen zijn te vinden onder contacten!

 

Hopelijk tot snel!